Biografie

Dagmar Liekens

Over de jaren heen ontmoette ik fascinerende mensen en kreeg ik de kans om de wereld te bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Van modellenwerk tot de mediawereld. Van actrice, presentatrice tot producer. Het ene al drukker dan het andere, maar allemaal te druk. Aanvankelijk voelde werken in de media aan als heel spannend, nieuw, een uitdaging en geef toe … wie wil er nu niet bekend worden? Wat bleek … Ik niet. Hoe langer hoe meer kroop ik verder in mijn schulp zonder te begrijpen waarom.

Ondersteuning, inzicht en opleidingen namen de plaats in van mijn gehaaste leven. Wat een verademing om me te specialiseren in perfectionisme gecombineerd met stress en burn-out, mijn eigen valkuilen. Eerst uit interesse, maar gaandeweg ontstond het gevoel dat ik daar een rol van betekenis in wilde en kon spelen. Nu jaren later groeide DagLicht uit tot de plek waar kennis, begrip en erkenning evenwaardig bestaan naast mijn waarden: authenticiteit, respect, evenwicht en creativiteit.

Nu besef ik dat ik als introvert persoon een grote nood aan privacy voelde. Het naar buiten treden en socialiseren kostte dan veel moeite. De puzzelstukken vielen in elkaar wanneer ik zelf in een burn-out terechtkwam door mijn perfectionisme. Toen was ik relatief snel weer op de been met de hulp van een coach, maar als je last hebt van perfectionisme zit je in de risicozone.

Daarom mijn keuze om van de meest pijnlijke momenten uit mijn leven mijn kracht te maken, DagLicht op te starten en anderen met dezelfde problemen te helpen in hun zoektocht naar een authentiek zinvol leven.
DagLicht Coaching

Mensen laten ervaren wat ik ervaarde: Jezelf beter leren kennen, je kernkwaliteiten aanvoelen en vanuit je eigen kracht de oplossing zien voor je hulpvraag. Dat is DagLicht Coaching voor mij.

Een rustmoment waar we samen zoeken naar een evenwicht op een plek waar jouw verhaal centraal staat en waar ik:

  • Mensen aanvaard in hun anders-zijn
  • Luister naar elke hulpvraag hoe verscheiden dan ook
  • De weg uitstippel naar een persoonlijk traject
Voel je de nood aan ondersteuning en begrip om terug harmonie binnenin jezelf te creëren? Zoek je een coach die vanuit gefundeerde kennis en als ervaringsdeskundige jouw situatie ten volle begrijpt?

Die eerste stap zetten is moeilijk, maar de moeite waard. Op je eigen tempo werken we aan jouw perfectionisme of stress en burn-out.

Mijn achtergrond

In de koninklijke balletschool te Antwerpen genoot ik als adolescent van een mooie opleiding. Gedurende een groot deel van mijn leven creëerde ik schoonheid vanuit elke uithoek van de wereld. Tot op een dag het intense leven mij inhaalde en ik de grootste beslissing van mijn leven nam. Het omkeren van mijn ervaringen met perfectionisme, stress en burn-out naar een positieve manier om anderen te helpen. Hiervoor volgde ik gedurende een intense periode verschillende opleidingen, cursussen en workshops.


Gecertificeerde opleidingen
Perfectionisme coach - Het ontwikkelingsinstituut
Stress en Burn-out coach - HRD Academy
NLP practitioner - Arcturus
NLP master practitioner - Arcturus
Andere opleidingen
Voedingsconsulente
Orthomoleculaire Voedingsleer
Creatieve therapie
Buitenlandse workshops
Rouwbegeleiding
Persoonlijk leiderschap

Na een hele rugzak vol kennis en ervaring heet ik jou welkom bij DagLicht Coaching. Zoek je al een tijdje de juiste ondersteuning, maar bots je steeds op dezelfde problemen? Neem vrijblijvend de perfectionisme zelftest, de burn-out zelftest of contacteer mij en stap voor stap bekijken we of DagLicht een plaats heeft in jouw traject naar een zinvol leven.


ONTDEK JOUW BESTEMMINGDagLicht - Dagmar Liekens
Durmenstraat 1A - 9850 Merendree
info@daglichtcoaching.be
DagLicht © 2021
Created with a ❤ for great people by Solid Designs BV