Stress en Burn-out

Herken stress en burn-out

Bevind jij je in een stresssituatie die oneindig lijkt? Beleef je vaker momenten van langdurig piekeren, slapeloosheid, oncontroleerbare emotiewissels met je energie op een laag pitje als gevolg? Functioneer je niet of moeilijk op het werk? Als je één of meerdere van deze problemen ervaart dan spreek ik in de eerste plaats over een verhoogd stresslevel tot misschien zelfs een burn-out. Zet de stap naar herstel tijdens een coachingsessie waar we samen aan de slag gaan richting de acceptatie van jouw problematiek, het analyseren van de klachten en het onderzoeken van de stressbronnen.


Het doel van coaching


Vanuit jouw persoonlijke hulpvraag en noden start elke stress en burn-out coaching bij het begin. Het herstellen van je energiepijl en fysieke conditie tot het versterken van je competenties en draagkracht met een verbeterd zelfvertrouwen. Ik leer je omgaan met je energie en emoties om je in staat te stellen je grenzen te bewaken. Geen angst. Dit gaat stap voor stap, voorzichtig en enkel op het moment dat jij het aankan. Ik laat je nooit helemaal los. Vanop afstand blijf ik bereikbaar met terugvalpreventie en vervolgafspraken waar nodig.


PAK JOUW STRESS AAN STRESS EN BURN-OUT ZELFTEST

Citatie: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2020). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT) – Versie 2.0. KU Leuven, België: Intern rapport.
Stap voor stap werkwijze

DagLicht werkt vanuit het specifieke idee om elk coaching traject persoonlijk op te stellen. Ervaar je onophoudelijke stressmomenten of loop je tegen een burn-out aan? Ontdek wat DagLicht Coaching voor jou betekent. Vul de zelftest in of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

  • Gratis intakegesprek: Hier leren we elkaar kennen, kijken we of er een klik is en bespreken we de opties om jouw persoonlijk traject vorm te geven.
  • 100% vertrouwelijkheid: Alles wat we samen bespreken valt onder het beroepsgeheim. Ik werk met een 100% discretie- en vertrouwelijkheidskader voor de informatie die jij mij verteld conform met de privacywetgeving.
  • Afspraak annuleren: Annuleren van je afspraak? Laat anderhalve dag (36 uur) voor de afspraak iets weten. Zo krijgt iemand anders de kans op jouw plek en hoef jij de afspraak niet te betalen.

Online gesprekscoaching

Nood aan een coaching vanuit de veiligheid van je eigen huis? Voor stress en burn-out coaching zet ik in op zowel online, offline of een combinatie van beide sessies. In samenspraak bekijk ik wat het beste aansluit bij jou en pas ik aan waar nodig.

De online aanpak geeft op een drempelverlagende en professionele wijze de kans om aan jezelf te werken en de stap te zetten naar herstel, gezondheid en fysieke en mentale rust. De individuele onlinesessie bevat dezelfde kwaliteit met behoud van je privacy als een coaching sessie op locatie.

Elk persoonlijk en individueel traject verandert dus naar een online sessie wanneer je niet klaar bent om je fysiek of emotioneel te verplaatsen. Zo voorzie ik voor iedereen een manier om aan zichzelf te werken.


GRATIS INTAKEGESPREKDagLicht - Dagmar Liekens
Durmenstraat 1A - 9850 Merendree
info@daglichtcoaching.be
DagLicht © 2021
Created with a ❤ for great people by Solid Designs BV