Retreat

Vergroot je zelfvertrouwen en de verbinding met jezelf

De DagLicht retreat voor vrouwen

Voelt de tijd rijp om aan jezelf te denken? Zelfzorg is en blijft het grootste obstakel als je kijkt naar het welzijn van vrouwen. Kinderen, het huishouden, werk, de partner en de familie slokken allemaal een stukje van onze tijd op. Met plezier geef je telkens weer een deeltje van jezelf aan de mensen die je graag ziet. Maar wat met jouw welzijn, noden of stressniveau? Gelukkig is het bijna zover. De eerste DagLicht retreat voor vrouwen komt eraan. Kijk vlug in je agenda en maak ruimte voor jezelf op:
28 – 29 – 30 september 2022 voor een retreat op een unieke locatie in Merendree.Schrijf je in voor de retreat Vraag meer informatieZelfzorg en zelfliefde om zelfvertrouwen op te bouwen

Om elke dag sterk in je schoenen te staan, vraagt je lichaam en geest om zelfzorg en zelfliefde. Vooral bij vrouwen heerst er echter een groot gebrek aan zelfvertrouwen. Het basiselement dat nodig is om je goed te voelen. Met mijn retreat zet ik je terug in jouw kracht. Beleef samen met gelijkgezinde vrouwen een driedaagse waar we werken rond de thema’s:

Hoe je zelfvertrouwen opbouwen?
Hoe zorgt zelfvertrouwen voor meer zelfzorg en zelfliefde?

We maken ruimte voor rust en reflecterende opdrachten en zoeken de verbinding met jezelf en anderen op. De belangrijkste vraag tijdens de 3-daagse ligt binnen in jou: ‘Wat heb jij nodig om jezelf weer graag te zien’.

Wat mag je verwachten van de DagLicht retreat

De DagLicht retreat verspreidt zich over drie dagen, start telkens om 10:00 uur en eindigt omstreeks 16:00 – 17:00 uur. Is de locatie voor jou veraf? Het is mogelijk om te overnachten. Dit vraag je aan via de locatie de dag des heeren. Jouw plekje reserveren voor de driedaagse retreat doe je via DagLicht Coaching. Iedere inschrijving bevat een gratis voor en na onlinegesprek waar ik jou leer kennen als persoon.


Planning van de dag retreat

Verwacht je aan rustige bewegings- en ademhalingsoefeningen, reflecterende opdrachten, gesprekken met gelijkgestemden en visualisaties in een mooie omgeving. Voor de eerste praktische vragen maak ik tijd en ruimte in het voorgesprek.


Prijs driedaagse retreat

De prijs omvat de driedaagse retreat in zijn totaliteit met de nodige koffie, thee of water gedurende de dag op een prachtige en rustgevende locatie. Ik hou het bewust kleinschalig om voldoende aandacht te besteden aan elk nood, vraag of emotie. Ga dus mee genieten, beleven en ontspannen in een kleine groep.

€ 444 per persoon voor drie dagen. Een investering in jezelf dat jij verdient.

Schrijf je in voor de retreat Vraag meer informatieOvernachting en diner

Prijzen en reservatie voor een overnachting vraag je aan de locatie de dag des Heeren

Wil je ’s avonds nog vlug even iets eten voor je vertrekt? Ik geef je op aanraden van de dag des Heeren enkele leuke ideetjes:DagLicht - Dagmar Liekens
Durmenstraat 1A - 9850 Merendree
info@daglichtcoaching.be
DagLicht © 2021
Created with a ❤ for great people by Solid Designs BV